Image
Η HERA GmbH ιδρύθηκε το 2008 στην Κάτω Φραγκονία από τον Thomas Nöth. Μετά από μόλις δύο επιτυχημένα επιχειρηματικά χρόνια, μπορέσαμε να επεκταθούμε στις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Το 2010 η εταιρεία μετονομάστηκε σε GMBH και το 2016 ιδρύθηκε η HERA LLC στο Salt Lake City Utah. Παλιότερα ιδρύθηκε ως μικρή εταιρεία, έχουμε όγκο άνω των 2.500 m3 μόνο στο κέντρο logistics των ΗΠΑ στο South Concord Park Bluffdale. Με τις τοπικές εγκαταστάσεις παραγωγής και παραγωγής μας, οι εσωτερικές μας χωρητικότητες ανέρχονται σχεδόν σε 5.000 m3. Για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί στο μέλλον, εκτός από τις υπάρχουσες χωρητικότητες, αναπτύχθηκε ήδη από το 2019 μια έκταση άνω των 7.000 m2.
Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ
Περίπου το 80% των προϊόντων μας κατασκευάζεται στο κεντρικό μας κτίριο στο Triefenstein. Όλα τα εξαρτήματα του περιβλήματος, όπως πάνω, κάτω, προστατευτικά χειρός, συστήματα σιδηροτροχιών, κοντάκια πιστολιού κ.λπ. κατασκευάζονται εδώ στο δικό μας μηχανοστάσιο. Η μηχανική μετα-επεξεργασία, όπως η δονητική λείανση και η ανατίναξη γυάλινων σφαιριδίων με τη βοήθεια ρομπότ, πραγματοποιείται επίσης εδώ. Το πάρκο μηχανημάτων μας βασίζεται 100% σε μηχανήματα κοπής από τον κατασκευαστή DMG Mori AG. Στην τοποθεσία μας στο Triefenstein κατασκευάζονται επίσης πυροβόλα όπλα και συναρμολογούνται διάφορα συγκροτήματα. Περίπου το 20% της παραγωγής μηχανικής κατεργασίας, κυρίως στον τομέα της κατεργασίας τόρνευσης, πραγματοποιείται σε έναν από τους συνεργάτες παραγωγής μας στο Kreuzwertheim, 8 χιλιόμετρα μακριά. Ως συνεργάτης στη γέννηση της HERA και ως μια καταξιωμένη εταιρεία με εμπειρία στην ιατρική τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία και τη μηχανολογία και τη μηχανολογία, μπορείτε να αξιοποιήσετε την εμπειρία δεκαετιών.
ΠΟΛΥΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Εκτός από τις παραγωγικές μας ικανότητες στον τομέα της μηχανικής κατεργασίας, έχουμε επίσης ένα ισχυρό τμήμα πολυμερών. Εδώ παράγουμε z. Επί του παρόντος σε περισσότερα από 36 ενεργά προϊόντα καλουπιών έγχυσης για την παγκόσμια αγορά. Η σταθερή εσωτερική ανάπτυξη καθώς και η τοποθεσία παραγωγής στη Γερμανία μας διακρίνει ξεκάθαρα από τον ανταγωνισμό. Ως κατασκευαστικός συνεργάτης για την παραγωγή πολυμερών μας, βασιζόμαστε επίσης στην πολυετή εμπειρία ενός από τους προμηθευτές μας στο Altfeld, 6 χιλιόμετρα μακριά. Εδώ αποθηκεύονται, συντηρούνται και χρησιμοποιούνται για παραγωγή τα καλούπια έγχυσης. Εκτός από μηχανήματα σε όλο το φάσμα της χωρητικότητας, ο συνεργάτης μας διαθέτει επίσης τμήμα κατασκευής εργαλείων και καλουπιών καθώς και εκτεταμένες δυνατότητες στον τομέα ανάπτυξης.
ΕΞΑΓΩΓΕΣ
Εξάγουμε συνεχώς στην αγορά της Βόρειας Αμερικής από το 2010. Με την ίδρυση της HERA LLC το 2016, μπορέσαμε να επεκτείνουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην αγορά των ΗΠΑ και να ενισχύσουμε τις υπάρχουσες δομές. Ως προμηθευτής στους πιο σημαντικούς χονδρεμπόρους των ΗΠΑ, όπως η RSR ή η Sport South, παρέχουμε απόδειξη ότι μπορούμε να υπάρχουμε σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές με ποιότητα και καινοτομία. Εκτός από τη συμμετοχή μας στις ΗΠΑ, μπορούμε πλέον να υπερηφανευόμαστε για ένα παγκόσμιο δίκτυο εισαγωγέων και μεταπωλητών.

ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΥΦΕΚΙΑ HERA ΣΕΙΡΑ "THE 15th"

ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΤΥΦΕΚΙΑ HERA σειράς ΄THE 15th΄ Μοντέλων SRB CAL .223 REM και σειράς ΄THE9ers΄ Μοντέλων SRB CAL 9 mm επίστρωσης Ceracote.

Τα προ-διαμορφωμένα επαναληπτικά τυφέκια HERA αυτόματης φόρτωσης σειράς μοντέλων SRB (self loading rifle) διαμετρήματος .223 REM έχουν ήδη θέσει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και προδιαγραφών ακόμη και στην πλέον βασική του έκδοση, όπως επίστρωση Ceracote, πλήρης αμφιδέξιος χειρισμός και ρυθμιζόμενα μπλοκ αερίου (εκτός από το SRB9) Καινοτόμα πολυμερή προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά από την HERA και κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων όλων των πολυμερών μερών του όπως π.χ. το πίσω άκρο του κοντακίου (εκτός από το μοντέλο Magpul PRS). Οι μπροστινές λαβές και το κοντάκι είναι φυσικό για εμάς να μπορούμε να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα και ομοιογενή Σύστημα. Χωρίς εξαίρεση, όλα τα επί μέρους συστήματα του όπλου που χρησιμοποιούνται στα τυφέκια σειράς SRB είναι MPI (Magnetic Particel Inspection) δοκιμασμένα και ελεγμένα, δηλαδή στις πιο ακραίες και σκληρές δοκιμασίες σύμφωνα με στρατιωτικές προδιαγραφές. Τα τυφέκια της σειράς παραδίδονται σε βαλίτσα μεταφοράς όπλων HERA με κλειδαριά ασφαλείας και συνοδεύονται από ένα γεμιστήρα 10 φυσιγγίων. Όλα τα βασικά μέρη όπλου οι μηχανισμοί του άνω και κάτω μέρος των τυφεκίων ως και τα συνθετικά μέρη του, διατίθενται σύμφωνα με τα πρότυπα Generation 3. Για όλους τους μηχανισμούς του κάτω μέρος των τυφεκίων διατίθενται αγωνιστικά σετ ελατηρίων που μειώνουν το βάρος έλξης της σκανδάλης. Το τυποποιημένο σετ ελατηρίων επίσης περιέχεται για πελάτες που προτιμούν το τυπικό βάρος έλξης σκανδάλης (Mil- Spec).

Image
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΥΦΕΚΙΩΝ HERA 15ης Σειράς THE 15th

Μοντέλων ERS 9 SPORT CAL .9X19mm

 

Μοντέλο                             SRB 9MM

Μηχανισμός                       SRB9

Διαμέτρημα                        9X19mm

Συνολικό μήκος                  71cm - 79.5 cm

Μήκος κάνης                      10″

Συστροφή                           1/10

Βάρος                                 3013 grams

Ρύγχος                                PCC Compensator

Σπείρωμα                            5/8 × 24 TPI

Πάπια                                  SPORT

Κοντάκι                                HERA HRS

MPI                                      ΝΑΙ

ΤΥΠΟΙ                                 COLT TYPE/GLOCK TYPE

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡ.                        CERACOTE

iperifanosguns.gr

Όπλα - Φυσίγγια - Αναλώσιμα
Δυρραχίου 85 & Αμμούδα
Αθήνα 10443
 

Επικοινωνία

Email:info@iperifanos.gr

τηλ: +30 210 5139330 - 210 5155760

Πολιτικές

Όροι & Προυποθέσεις