Image

PARDINI :  Η ιστορία της επιχείρησης ξεκίνησε το 1970, όταν ο Giampiero Pardini  δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της αθλητικής σκοποβολής.

Οδηγημένος από το πάθος του αθλητισμού και μαζί με ένα πλήθος εξιδικευμένων μηχανικών και επιλέκτων σκοπευτών, μέσα σε λίγα χρόνια, η  Pardini Armi, έγινε κατασκευαστής αθλητικών όπλων με ένα πλήρες φάσμα προϊόντων που έζησαν σύντομα την μεγάλη διεθνή επιτυχία. Αρχικά  επικεντρώθηκε στα πιστόλια χειρός μικρού διαμετρήματος με αρχή το ελεύθερου πιστόλι, κατόπιν  το πιστόλι πεπιεσμένου αέρα με φόρτωση μοχλού, που σύντομα δημιούργισε την αρχή μιας νέας γενιάς αγωνιστικών πιστόλιων. Ακολούθησησαν τα μοντέλα GPO (rapid fire pistol), SPE (standard and sport pistol) and MP (a center-fire pistol), η σειρά PC με πιστόλια μεγάλου διαμετρήματος και τέλους του καινοτόμου τουφεκιού πεπιεσμένου αέρα σειρας GPR1, που διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : Η εξειδικευμένη εργασία για την ικανοποίηση της πολυάριθμης παγκόσμιας πελατίας της έχουν σαν αποτέλεσμα τις μεγάλες  επιτυχίες της σκοπευτικής ομάδας Pardini (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος) στη διεθνή σκηνή να είναι άφθονες.

PARDINI TR-20

Το TR20 είναι ένα ημιαυτόματο τουφέκι σχεδιασμένο για σκοποβολή ψυχαγωγίας και αθλητικής σκοποβολής σε κλάδους Mini rifle και Tactical scope 22. Βασίζεται στο πλαίσιο του πιστολιού SP, από το οποίο κληρονομεί το σύστημα blowback και τη σκανδάλη που μπορεί να ρυθμιστεί σε κάθε παράμετρο. Εξοπλισμένο με κάννη Match 400 mm (410 mm για την αγορά των ΗΠΑ) με αντισταθμιστή ρύγχους, διαθέτει εργονομική λαβή με ρυθμιζόμενη πλάκα άκρου από ενισχυμένο νάιλον. Πάνω από το αλουμινένιο κάλυμμα της κάννης υπάρχει μια μακριά ράγα Picatinny για την εφαρμογή όλων των ειδών οπτικών. Συνοδεύεται από ένα γεμιστήρα 15 και 20 φυσιγγίων.

Image
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

TR - 20

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

PARDINI TR-20

ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ

22LR

ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ 

ΓΕΜΙΣΤΗΡΑΣ

15/20 ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

ΜΗΚΟΣ ΟΠΛΟΥ

850mm

ΜΗΚΟΣ ΚΑΝΝΗΣ

400mm

ΒΑΡΟΣ

2400g

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΝΑΙ

ΣΚΑΝΔΑΛΗ

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ

ΑΥΛΑΚΩΣΗ ΚΑΝΗΣ

8D x 406,4

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

ΧΑΛΥΒΑΣ, ERGAL

ΤΥΠΟΣ ΚΟΝΤΑΚΙΟΥ

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ

iperifanosguns.gr

Όπλα - Φυσίγγια - Αναλώσιμα
Δυρραχίου 85 & Αμμούδα
Αθήνα 10443
 

Επικοινωνία

Email:info@iperifanos.gr

τηλ: +30 210 5139330 - 210 5155760

Πολιτικές

Όροι & Προυποθέσεις