Image
Για περισσότερο από μισό αιώνα, η Heckler & Koch είναι κορυφαίος σχεδιαστής και κατασκευαστής φορητών όπλων και ελαφρού οπλισμού για τις αστυνομικες  αρχές  και τις στρατιωτικές δυνάμεις παγκοσμίως. Η φήμη της για την ποιότητα, την καινοτομία και την ασφάλεια καθιστούν τη Heckler & Koch αναγνωρισμένο ηγέτη στην ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων. Η Heckler & Koch ειναι η μοναδικη εταιρεια που κατεχει ρεκορ σε ολα τα crash test που εχουν υποβληθει τα προιοντα της    . Ως μεγάλη διεθνής δύναμη, η Heckler & Koch έχει ένα όραμα που είναι απλό αλλά απαιτητικό – «Να είναι η κορυφαία εταιρεία συστημάτων φορητών όπλων στον κόσμο».
Image

Μοντέλο  HK P30L
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η σειρά των μοντέλων P30 αναπτύχθηκε αρχικά για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των σύγχρονων αστυνομικών όπλων. Προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα λειτουργικότητας, ευελιξίας, ακρίβειας και ασφάλειας. Επωφελούμενοι των χαρακτηριστικών είναι και οι χρήστες  του πολιτικού τομέα, όπως αθλητικές, σκοπευτές και οπλοφόροι.
Τα εύκολα μεταβαλλόμενα μέρη της  εργονομικής λαβής παρέχουν την δυνατότητα προσαρμογής σε οποιοδήποτε μέγεθος χεριού για άνδρες και γυναίκες.
Επιπλέον η ράγα Picatinny MIL-STD 1913  στο μπροστινό μέρος του πλαισίου προσφέρει ευελιξία για πρόσθετο τακτικό εξοπλισμό  για αστυνομικούς και στρατιωτικούς.
Διαθέσιμα συστήματα ενεργοποίησης σκανδάλης :  CDA / DA, CDA, SA / DA και DAO

Το μοντέλο P30 L (Long Μακρύ κλείστρο - κάνη  113 mm ) ανήκει στην σειρά  P30 έχοντας ίδια γενικά χαρακτηριστικά. Εξοπλισμός και δυνατότητες όμοιες της οικογένειας πιστολιών P30.

Image
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ

9mm

ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ

ΣΤΑΘΕΡΑ

ΓΕΜΙΣΤΗΡΑΣ

10/15/17/20 ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

ΜΗΧΑΝΣΙΜΟΣ  ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ

CDA

ΒΑΡΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ

24ΝSA/ 51N DA

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ

14mm/7mm

ΜΗΚΟΣ ΟΠΛΟΥ

196mm

ΜΗΚΟΣ ΚΑΝΝΗΣ

113mm

ΒΑΡΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ)

687g

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

-

ΛΑΒΗ

ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 27 ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ

ΧΡΩΜΑ

ΜΑΥΡΟ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ

ΑΜΦΙΔΕΞΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

iperifanosguns.gr

Όπλα - Φυσίγγια - Αναλώσιμα
Δυρραχίου 85 & Αμμούδα
Αθήνα 10443
 

Επικοινωνία

Email:info@iperifanos.gr

τηλ: +30 210 5139330 - 210 5155760

Πολιτικές

Όροι & Προυποθέσεις